Αίτημα παρακολούθησης των συνεδριάσεων της Γεν.Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

15 04 2008

Όσοι σύντροφοι και συντρόφισσες συμφωνούν με το ακόλουθο κείμενο-αίτημα, μπορούν να το υπογράψουν ηλεκτρονικά στο: 

 …  


 

Συντρόφισσες και σύντροφοι,
….

   Εμείς που υπογράφουμε το κείμενο αυτό, νιώθουμε στρατευμένοι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ στο μεγάλο εγχείρημα της ενότητας της Aριστεράς, παραμένοντας μη ενταγμένοι σε οποιαδήποτε από τις συνιστώσες του.
….

   Πιστεύουμε ότι  -σύμφωνα και με το κείμενο συμπερασμάτων που εκδόθηκε μετά την 1η Πανελλαδική Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-  απαιτείται και επείγει “να μελετηθεί παραπέρα ο τρόπος συμμετοχής των δυνάμεων που δεν ανήκουν σε πολιτικές συνιστώσες (ανένταχτοι), στην οργανωμένη δράση του ΣΥΡΙΖΑ, προωθώντας στον μέγιστο δυνατό βαθμό την δημιουργική σχέση και ισοτιμία μεταξύ ενταγμένων και ανένταχτων και των νέων δυνάμεων που προσχωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ”.
….

   Ουσιώδες στοιχείο αυτής της διαδικασίας είναι η άμεση ενημέρωση όλων μας για τις συνεδριάσεις του ηγετικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο για τις τελικές αποφάσεις που λαμβάνονται και ανακοινώνονται, αλλά και για τις θέσεις που καθένας εκπρόσωπος συνιστώσας ή «εκπρόσωπος» των Ανένταχτων, διατυπώνει και υποστηρίζει κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων. Ιδιαίτερα μας ενδιαφέρουν οι απόψεις που διατυπώνονται, συζητούνται και προωθούνται, σχετικά με τους τρόπους ένταξης των Ανένταχτων Αριστερών δυνάμεων στον ΣΥΡΙΖΑ.
….

   Γι αυτό το λόγο, θεωρούμε απαραίτητη την -εκ περιτροπής- παρουσία στις συνεδριάσεις της Γεν. Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, συντρόφων που επιμελούνται την ιστοσελίδα μας (aristerologia.wordpress.com), ώστε να καταστεί εφικτή η ενημέρωση αυτή. Άλλωστε -όπως πληροφορηθήκαμε από μετέχοντες στη Γραμματεία συντρόφους- οι συνεδριάσεις της δεν προβλέπεται να είναι κλειστές για τα μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο άλλωστε και εμείς εντάσσουμε τον εαυτό μας. 


                                   ΔIKTYO «ANENTAXΤΩΝ» ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
 του ΣΥΡΙΖΑ
  

 

 

 

 Σημ.: Όποιος  επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να συμπεριληφθεί στην ομάδα παρακολούθησης των συνεδριάσεων της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να συντονίσουμε και να προγραμματίσουμε την παρουσία μας στις συνεδριάσεις αυτές.

 

 

 

 

 


Ενέργειες

Information

Ένα σχόλιο

17 04 2008
Κωνσταντινου Βαγγέλης

Συμφωνώ και για τον επιπλεον λόγο, οτι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αποκτήσει συνείδηση ενός μη προνομιούχου χώρου σε σχέση με ό,τι δεν εντάσσεται στις συνιστώσες του

Σχολιάστε